Om ejendommen

A/B Frederikssundsvej 78A ligger på hjørnet mellem Frederikssundsvej og Peter Ipsens Allé. Bygningen er trukket ind på grunden i forhold til vejen, så der er en rolig atmosfære i lejlighederne. Foreningen er centralt beliggende i forhold til Københavns centrum, store uddannelsesinstitutioner samt store færdselsårer. Samtidig er huset placeret centralt i forhold til bus og tog, så transport til og fra adressen er intet problem. På cykel ligger Københavns centrum kun 15 min væk, og bussen går uden for hoveddøren direkte til Rådhuspladsen eller videre ud af Frederikssundsvej. Utterslev mose og andre grønne og rekreative områder ligger i gåafstand fra adressen. Du kan se et kort over beliggenheden her.

Bygningen er omkranset af en dejlig solrig have. Du kan finde sol dagen lang og endda sidde og nyde de sidste solstråler sidst på aftenen.

Ud til Frederikssundsvej er der høj hæk, så du kan sidde i fred for trafik og forbipasserende.

Om sommeren bliver haven flittigt brugt til grill eller hygge. Der er sat havemøbler op, der er til fri afbenyttelse for alle foreningens beboere.

Der er ved renoveringen af bygningen indsat en ny moderne elevator i hovedtrappen, hvilket gør det muligt for alle at køre mere eller mindre direkte op til deres hoveddør.

Der er fuld kælder under bygningen. 

Kælderen rummer bl.a. depotrum til hver enkelt lejlighed, tørrekælder, cykelkælder og rum til storskrald.

Men der er også masser af plads til at kælderrummet kan benyttes til andre kreative ting.

Hver enkelt lejlighed råder over et aflåst depotrum på ca 8 kvm. Har man større ting, der skal opbevares i længere tid, kontakt bestyrelsen og så finder vi sammen en løsning.